I Have My Own Reasons


Ecehh post title bajet macam Taylor Swift nak compose lagu. Hai! Assalamualaikum and morning uolszz. Okay recently, I got many calls n messages from IPTs. Tak kisah lah Awam or Swasta. Since I don't get any tawaran UPU, even rayuan pun. And actually saya tak buat pun rayuan mihmihmih :3 Toksah cakap. Memang macam-macam bebelan keluaq dari mulut depa. Especially kawan-kawan. Tapi apa nak buat. I have my own reasons.

Hari tu, ada abang UiTM call suruh datang temuduga untuk masuk UiTM. Since I got all credits on my SPM and a few As. Alhamdulillah :) But, I rejected. Again? Yeah, I have my own reasons. Then I asked that guy, boleh tak kalau bagi that chance to my friend since he's soooo 'frust menonggeng' sebab tak dapat. Fortunately, he said YES! So tanpa fikir panjang terus call Fahmi. Because he's the one who tweeting with me that morning. \Your luck Fahmi ;)/ 

And at the same time, Wawa ajak belajar kat Universiti Al-Azhar, Mesir (tajaan Zakat dan MARA). Okay ini bukan lepaskan peluang ke apa. Tapi diri sendiri pun berat hati nak pergi dan kos yang ditawarkan pun lebih kepada science stream. So, kos agama pun ada satu je, Ulum Islamiah. But still, I have my own reasons.

p/s : Should I tell the truth?


Pameran Kahwin di Kraftangan Malaysia, Kuala Lumpur. 

2 comments:

sha (chirp chirp) said...

wow. hebat tu, mcm2 tawaran dapat. all the best with whatever result yg anda ambil :D

miss fifi said...

Inshaallah, better things will replace those good tawarans :D

 

Author

They call me ATUL. Currently studying at Giatmara Sepang, Fashion and Dressmaking. Suka makan. Suka tidur. Suka jalan-jalan. Suka nyanyi. Suka baca buku. Eh?

Labels

Followers